Pagina wordt geladen ...

02-06-2021

Vanaf 1 juni bloedprikken op afspraak mogelijk op ziekenhuislocaties Treant


 

Vanaf 1 juni kunnen patiënten op afspraak bloed laten prikken op de ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Door op afspraak te werken willen we het aantal patiënten dat tegelijk komt nog meer spreiden, wat nog altijd wenselijk is gezien de situatie rondom het coronavirus. Ook willen we hiermee de wachttijden verkorten.

Patiënten kunnen zelf eenvoudig online een afspraak inplannen via afpraken.treant.nl. Op de bloedafnamepoli’s zijn nieuwe aanmeldzuilen en wachtkamerschermen geplaatst voor de nieuwe manier van werken. 

Patiënten kunnen via de website van Treant niet alleen een afspraak maken voor bloedafname. Ook het inleveren van materialen voor laboratoriumonderzoek en fundusfotografie kan vanaf 1 juni op afspraak.  

Vrije inloop blijft mogelijk
Wij vragen patiënten om zoveel mogelijk op afspraak te komen, maar het blijft mogelijk om zonder afspraak bloed te laten prikken in het ziekenhuis. De slots voor afspraken worden zo gepland dat er gedurende de hele dag ruimte blijft voor patiënten zonder afspraak. De wachttijd kan op drukke momenten dan nog wel oplopen voor patiënten zonder afspraak.

Op de andere priklocaties van Treant in de regio kunnen patiënten zonder afspraak langskomen voor bloedafname tijdens een inloopspreekuur. Uitzondering hierop is de buitenpoli van Treant in Veendam. Patiënten kunnen hier alleen op afspraak terecht. 

Wij informeren patiënten actief over deze nieuwe mogelijkheid op de ziekenlocaties, via onze eigen communicatiekanalen zoals het patiëntenportaal en via de media. 

Meer informatie: www.treant.nl/bloedprikken.


bel ons Bel ons op 0528 26 27 74 | Voor spoed bel met 0528 26 24 36