Pagina wordt geladen ...

Bloedonderzoek

Uw huisarts beschikt over laboratorium apparatuur waarmee hij/zij in de eigen praktijk een beperkt aantal bloedonderzoeken kan uitvoeren, dat normaal gesproken door een ziekenhuislaboratorium gedaan wordt. (CRP ontstekingswaarde en HBA1C suiker op lange termijn) De uitslag is hierdoor eerder bekend. Uw huisarts kan daardoor sneller besluiten nemen over de vervolgstappen en u weet meteen waar u aan toe bent. Ook hoeft u geen tijd meer vrij te maken om naar het ziekenhuis te gaan.

Wat betekent dit voor u?

Huisartsenzorg valt onder de basiszorg en gaat niet af van uw eigen risico. Dat betekent dat u niet hoeft te betalen voor een bezoek aan de huisarts, assistente en praktijkondersteuner.

Echter, voor alle onderzoeken die in het bloed uitgevoerd worden, moet u wel betalen. Deze kosten gaan af van uw eigen risico, tenzij u uw eigen risico al verbruikt hebt.

Op de afrekening van uw zorgverzekeraar, met daar op de kosten van een van bovengenoemde testen, wordt de naam van het Bethesda ziekenhuis Treant vermeld, omdat wij voor deze testen verantwoordelijk zijn. Wij realiseren ons, dat deze informatie op de afrekening van uw zorgverzekeraar voor u niet altijd herkenbaar is. U bent immers niet in een ziekenhuis geweest en u heeft ook geen consult bij een specialist gehad.


bel ons Bel ons op 0528 26 27 74 | Voor spoed bel met 0528 26 24 36