Pagina wordt geladen ...

Herhaalrecepten aanvragen

Om herhaalmedicijnen te bestellen zijn er meerdere mogelijkheden.

  1. Allereerst kunt u bellen met de receptenlijn: 0528 23 36 10 Dit nummer is 24 uur per etmaal bereikbaar. Ook deze lijn kan op bepaalde momenten, bijvoorbeeld op maandagochtend, wel eens bezet zijn. Probeert u het dan op een later tijdstip nogmaals.
    U spreekt in wat uw naam en geboortedatum is, daarna welk medicijn u wilt nabestellen, de sterkte, de hoeveelheid, het gebruik en eventuele bezorging. U hoeft het recept niet bij ons op te halen; dit gaat automatisch naar uw eigen apotheek.                                                                                                                                                                                                                                                                                         De medicijnen van de recepten die voor 11:00 uur zijn ingesproken liggen de volgende werkdag na 14:00 uur klaar bij uw apotheek, later ingesproken recepten na 2 werkdagen.
  2. U kunt ook uw medicatie online bestellen via mijngezondheid.net. Dit is een beveiligd online platform waarbij u (via uw DigiD en sms controle) eenmalig een account kunt aanmaken en vervolgens na het inloggen uw herhaalmedicatie kunt bestellen. Let op: dit is alleen voor patienten van 16 jaar en ouder. U kunt gebruik maken van deze optie nadat u een linkje heeft gekregen van ons. Hiervoor kunt u ons bellen op: 0528-262774.
  3. Een derde mogelijkheid is om de lege medicijndoosjes, voorzien van het etiket met daarop uw naam en adres, te deponeren in brievenbus die buiten staat. Indien de doosjes voor 11:00 uur in de bus zijn gedaan, kunt u de medicatie de volgende werkdag vanaf 14:00 uur afhalen bij uw apotheek.

 


bel ons Bel ons op 0528 26 27 74 | Voor spoed bel met 0528 26 24 36