Pagina wordt geladen ...

Herhaalrecepten aanvragen

Om herhaalmedicijnen te bestellen zijn er meerdere mogelijkheden.

  1. Allereerst kunt u bellen met de receptenlijn: 0528 23 36 10 Dit nummer is 24 uur per etmaal bereikbaar. Ook deze lijn kan op bepaalde momenten, bijvoorbeeld op maandagochtend, wel eens bezet zijn. Probeert u het dan op een later tijdstip nogmaals.
    U spreekt in wat uw naam en geboortedatum is, daarna welk medicijn u wilt nabestellen, de sterkte, de hoeveelheid, het gebruik en eventuele bezorging. U hoeft het recept niet bij ons op te halen; dit gaat automatisch naar uw eigen apotheek.                                                                                                                                                                                                                                                                                         De medicijnen van de recepten die voor 11:00 uur zijn ingesproken liggen de volgende werkdag na 14:00 uur klaar bij uw apotheek, later ingesproken recepten na 2 werkdagen.
  2. U kunt ook uw medicatie online bestellen via mijngezondheid.net. Dit is een beveiligd online platform waarbij u (via uw DigiD en sms controle) eenmalig een account kunt aanmaken en vervolgens na het inloggen uw herhaalmedicatie kunt bestellen. Let op: dit is alleen voor patienten van 16 jaar en ouder. U kunt gebruik maken van deze optie nadat u een linkje heeft gekregen van ons. Hiervoor kunt u ons bellen op: 0528-262774
  3. Een derde mogelijkheid is om de lege medicijndoosjes, voorzien van het etiket met daarop uw naam en adres, te deponeren in de medicijnbus bij de praktijkbalie. Indien de doosjes voor 11:00 uur in de bus zijn gedaan, kunt u de medicatie de volgende werkdag vanaf 14:00 uur afhalen bij uw apotheek.

 

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 26 27 74 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 26 24 36