Pagina wordt geladen ...

Praktijkondersteuners

Maak kennis met onze praktijkondersteuners.

Gabriëlle Krikke

POH Somatiek

Gabriëlle werkt sinds 2017 in de praktijk. In 2016 heeft zij de opleiding Verpleegkundige als Praktijkondersteuner in de Huisartsenpraktijk afgerond. Hiervoor heeft zij als verpleegkundige in het ziekenhuis en als verpleegkundige bij de thuiszorg gewerkt. Haar aandachtsgebied binnen de praktijk is de ouderenzorg. Zij heeft voor de ouderenzorg zitting in het Kernteam, waar zij met onder andere thuiszorgorganisaties, mantelzorgondersteuners en het maatschappelijk werk, patiënten bespreekt. Op haar spreekuur begeleidt zij mensen met diabetes, hoge bloeddruk en longproblemen. Daarnaast doet zij ook de begeleiding bij het stoppen met roken. De spreekuren doet zij op de praktijk, voor de ouderenzorg verricht zij ook bezoeken aan huis. De ene week werkt zij maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend. De andere week de dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Zij doet dit werk graag, omdat zij graag samen met de patiënt wil kijken wat de beste mogelijkheden voor hem of haar zijn om zorg op maat te leveren.

BIG-nummer   49051473130

Foto GInette

Ginette Hoveling

POH Somatiek

Ginette werkt sinds augustus 2021 in de praktijk. Zij is sinds 2000 werkzaam in de huisartsenpraktijk, gestart als assistente en in 2009 verder gegaan als praktijkondersteuner somatiek. Ze heeft in een aantal praktijken ervaring opgedaan. Zij vindt het leuk om in haar werk ‘de persoon achter de patiënt’ te leren kennen en samen te kijken hoe we hierop passende zorg kunnen inzetten. Dat zal bij iedereen weer anders zijn, dat maakt haar vak zo interessant en boeiend.

Zij begeleidt patiënten met diabetes, hart – en vaatziekten, longziekten, atriumfibrilleren en stoppen met roken. Haar aandachtsgebied is de longzorg. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag, in de oneven weken de woensdagochtend en de even weken de vrijdagochtend.

Zij hoopt u naar alle tevredenheid te kunnen voorzien van de beste en passende zorg.

 

Linda v. Vlimmeren

Linda van Vlimmeren

POH GGZ

Linda werkt sinds juni 2020 in de praktijk. Zij heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd. Hiervoor heeft zij als Agogische Regiehulpverlener gewerkt in de psychiatrie en verslavingszorg. Haar aandachtsgebieden waren gericht op alcohol en drugs verslaving, suïcide preventie en zij was lid van het multidisciplinaire team. Linda is bij de plaatselijke voetbalvereniging in haar woonplaats Vertrouwenspersoon. 

Linda biedt in de praktijk consultatie bij het helder krijgen van de hulpvraag en begeleiding bij psychische, psycho-sociale en psychiatrische klachten. Zij brengt samen met de client de klacht in kaart, biedt zelf kortdurende begeleiding/behandeling en heeft de brugfunctie naar andere hulpverleners.


bel ons Bel ons op 0528 26 27 74 | Voor spoed bel met 0528 26 24 36