Pagina wordt geladen ...

Praktijkondersteuners

Maak kennis met onze praktijkondersteuners.

 
 
 
de-beuken-gabrielle

Gabriëlle

POH Somatiek

Gabriëlle werkt sinds 2017 in de praktijk. In 2015- 2016 heeft zij de opleiding Verpleegkundige als Praktijkondersteuner in de Huisartsenpraktijk afgerond. Hier voor heeft zij als verpleegkundige in het ziekenhuis en als verpleegkundige bij de thuiszorg gewerkt. Haar aandachtsgebied binnen de praktijk is de Ouderenzorg. Zij heeft voor de Ouderenzorg zitting in het Kernteam, waar zij met onder andere thuiszorg, mantelzorgondersteuner en maatschappelijk werkster, patienten bespreek. Op haar spreekuur begeleid zij mensen met Diabetes, hoge bloeddruk en longproblemen. Daarnaast doet zij ook de begeleiding bij het stoppen met roken. De spreekuren doet zij op de praktijk, voor de Ouderenzorg doet zij ook bezoek aan huis. De ene week werkt zij maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend. De andere week de dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Zij doet dit werk graag, omdat zsij graag samen met de persoon wil kijken wat de beste mogelijkheden zijn voor diegene om zorg op maat te leveren.

de-beuken-rina

Rina

POH Somatiek

Rina werkt sinds 2003 in de praktijk. In 2003- 2004 heeft ze haar opleiding “Praktijkverpleegkundige in de Huisartsenpraktijk” aan de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd. Naast haar functie als praktijkverpleegkundige heeft zij van 2008 tot maart 2017 als MOED Coördinator voor Medisch Centrum Eikstaete gewerkt. Hiervoor heeft zij in 2013-2015 de opleiding Hoger Management in Zorg en Welzijn gevolgd. Rina werkt nog een beperkt aantal uren als praktijkverpleegkundige in de praktijk.

Daarnaast houdt ze zich als praktijkmanager voornamelijk bezig met de organisatie en kwaliteitsverbetering binnen huisartsenpraktijk de Beuken.

Ook werkt zij nog als praktijkmanager in de huisartsenpraktijk in Annen.

Werkdagen in de Beuken: dinsdag en wisselend op donderdag of vrijdagochtend.

 

de-beuken-roelfina

Roelfiena

POH Somatiek

Roelfiena is in  november 2017 als praktijkondersteuner komen werken in deze praktijk; daarvoor heeft zij ook in een aantal andere praktijken gewerkt.

Dit werk boeit haar omdat ze wil kijken naar de mens 'achter' de patiënt om samen te kijken naar wie iemand is, wat iemand nodig heeft en hoe we daar samen aan kunnen werken.

Zij begeleid mensen met o.a. diabetes, longproblemen, hoge bloeddruk en als ze willen stoppen met roken. Dat gebeurt in het spreekuur op de praktijk, maar ook gaat zij op huisbezoek als dit nodig mocht zijn.

Eliese

Eliese

POH GGZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 26 27 74 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 26 24 36