Pagina wordt geladen ...

Praktijkondersteuners

Maak kennis met onze praktijkondersteuners.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabriëlle Krikke

POH Somatiek

Gabriëlle werkt sinds 2017 in de praktijk. In 2016 heeft zij de opleiding Verpleegkundige als Praktijkondersteuner in de Huisartsenpraktijk afgerond. Hiervoor heeft zij als verpleegkundige in het ziekenhuis en als verpleegkundige bij de thuiszorg gewerkt. Haar aandachtsgebied binnen de praktijk is de ouderenzorg. Zij heeft voor de ouderenzorg zitting in het Kernteam, waar zij met onder andere thuiszorgorganisaties, mantelzorgondersteuners en het maatschappelijk werk, patiënten bespreekt. Op haar spreekuur begeleidt zij mensen met diabetes, hoge bloeddruk en longproblemen. Daarnaast doet zij ook de begeleiding bij het stoppen met roken. De spreekuren doet zij op de praktijk, voor de ouderenzorg verricht zij ook bezoeken aan huis. De ene week werkt zij maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend. De andere week de dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Zij doet dit werk graag, omdat zij graag samen met de patiënt wil kijken wat de beste mogelijkheden voor hem of haar zijn om zorg op maat te leveren.

BIG-nummer   49051473130

Foto GInette

 

 

 

 

 

 

Ginette Hekman

POH Somatiek

Ginette werkt sinds augustus 2021 in de praktijk. Zij is sinds 2000 werkzaam in de huisartsenzorg, gestart als assistente en in 2009 verder gegaan als praktijkondersteuner somatiek. Ze heeft in een aantal praktijken ervaring opgedaan. Zij vindt het leuk om in haar werk ‘de persoon achter de patiënt’ te leren kennen en samen te kijken hoe ze hierop passende zorg kunnen inzetten. Dat zal bij iedereen weer anders zijn en dat maakt haar vak zo interessant en boeiend.

Zij begeleidt patiënten met diabetes, hart – en vaatziekten, longziekten, atriumfibrilleren en stoppen met roken. Haar aandachtsgebied is de longzorg. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag, in de oneven weken de woensdagochtend en de even weken de vrijdagochtend.

Zij hoopt u naar alle tevredenheid te kunnen voorzien van de beste passende zorg.

 

Carina Keizer

POH Somatiek

Carina werkt sinds augustus 2022 in de praktijk. In 2020 heeft zij de opleiding Verpleegkundige praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk volbracht. Na het afronden van de HBO-V heeft zij 10 jaar lang in het ziekenhuis te Zwolle gewerkt op de longafdeling en in de acute patiëntenzorg. In de huisartsenpraktijk begeleidt Carina patiënten met diabetes, hart – en vaatziekten, longziekten en stoppen met roken. Zij geeft voorlichting en advies over deze aandoeningen. Zij nodigt patiënten uit om in gesprek te gaan over hun gezondheid, persoonlijke wensen en onzekerheden.

In haar vrije tijd gaat Carina graag volleyballen, varen in de Weerribben en op reis.

 

Haar werkdagen zijn woensdag, donderdagochtend en vrijdag in de even week en maandag, woensdag en donderdagochtend in de oneven week.

 

 

 

 

Linda van Vlimmeren

POH GGZ

Linda werkt sinds juni 2020 in de praktijk. Zij heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd. Hiervoor heeft zij als Agogische Regiehulpverlener gewerkt in de psychiatrie en verslavingszorg. Haar aandachtsgebieden waren gericht op alcohol en drugs verslaving, suïcide preventie en zij was lid van het multidisciplinaire team. Linda is bij de plaatselijke voetbalvereniging in haar woonplaats Vertrouwenspersoon.

Linda biedt in de praktijk consultatie bij het helder krijgen van de hulpvraag en begeleiding bij psychische, psycho-sociale en psychiatrische klachten. Zij brengt samen met de client de klacht in kaart, biedt zelf kortdurende begeleiding/behandeling en heeft de brugfunctie naar andere hulpverleners.

 

Jojannneke

Jojanneke van der Kolk

POH GGZ

Jojanneke werkt sinds november 2023 bij de praktijk. Na het afronden van haar studie ontwikkelingspsychologie heeft ze een aantal jaar gewerkt als psycholoog in de specialistische geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren. Hier begeleidde zij jeugdigen met diverse ontwikkelingsproblemen of andere psychische klachten en hun ouders.

Daarna is zij zich steeds meer gaan verdiepen in het begeleiden van mensen (jong en oud) met psychische of psychosociale problemen.

In de huisartsenpraktijk biedt Jojanneke als praktijkondersteuner GGZ consultatie en begeleiding bij diverse psychische, psychosociale en psychiatrische klachten, zoals rouw- en verliesverwerking, angst- en/of stemmingsklachten en relatieproblemen.

Jojanneke vindt passende zorg en autonomie van de patiënt ontzettend belangrijk en onderzoekt graag samen met de patiënt welke factoren een belemmering vormen en wat er nodig is om die op te lossen of er mee om te kunnen gaan.

 

 

 


bel ons Bel ons op 0528 26 27 74 | Voor spoed bel met 0528 26 24 36