Pagina wordt geladen ...

Praktijkondersteuners

Maak kennis met onze praktijkondersteuners.

 
 
 

Gabriëlle

POH Somatiek

Gabriëlle werkt sinds 2017 in de praktijk. In 2016 heeft zij de opleiding Verpleegkundige als Praktijkondersteuner in de Huisartsenpraktijk afgerond. Hiervoor heeft zij als verpleegkundige in het ziekenhuis en als verpleegkundige bij de thuiszorg gewerkt. Haar aandachtsgebied binnen de praktijk is de ouderenzorg. Zij heeft voor de ouderenzorg zitting in het Kernteam, waar zij met onder andere thuiszorgorganisaties, mantelzorgondersteuners en het maatschappelijk werk, patiënten bespreekt. Op haar spreekuur begeleidt zij mensen met diabetes, hoge bloeddruk en longproblemen. Daarnaast doet zij ook de begeleiding bij het stoppen met roken. De spreekuren doet zij op de praktijk, voor de ouderenzorg verricht zij ook bezoeken aan huis. De ene week werkt zij maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend. De andere week de dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Zij doet dit werk graag, omdat zij graag samen met de patiënt wil kijken wat de beste mogelijkheden voor hem of haar zijn om zorg op maat te leveren.

Rina

POH Somatiek

Rina werkt sinds 2003 in de praktijk. In 2003-2004 heeft ze haar opleiding “Praktijkverpleegkundige in de Huisartsenpraktijk” aan de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd. Naast haar functie als praktijkverpleegkundige heeft zij van 2008 tot maart 2017 als MOED Coördinator voor Medisch Centrum Eikstaete gewerkt. Hiervoor heeft zij in 2013-2015 de opleiding Hoger Management in Zorg en Welzijn gevolgd. Rina werkt nog een beperkt aantal uren als praktijkverpleegkundige in de praktijk.

Daarnaast houdt ze zich als praktijkmanager voornamelijk bezig met de organisatie en kwaliteitsverbetering binnen huisartsenpraktijk de Beuken.

Ook werkt zij nog als praktijkmanager in de huisartsenpraktijk in Annen.

Werkdagen in de Beuken: dinsdag en wisselend op donderdag of vrijdagochtend.

 

Roelfiena

POH Somatiek

Roelfiena is in  november 2017 als praktijkondersteuner komen werken in de Beuken; daarvoor heeft zij ook in een aantal andere praktijken gewerkt.

Dit werk boeit haar, omdat ze wil kijken naar de mens 'achter' de patiënt om samen te zien wie iemand is, wat iemand nodig heeft en hoe ze daar samen aan kunnen werken.

Zij begeleidt mensen met o.a. diabetes, longproblemen, hoge bloeddruk en bij het stoppen met roken. Dat gebeurt in het spreekuur op de praktijk, maar ook gaat zij op huisbezoek als dit nodig is.

Eliese

POH GGZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


bel ons Bel ons op 0528 26 27 74 | Voor spoed bel met 0528 26 24 36