Pagina wordt geladen ...

Huisartsen

Maak kennis met onze huisartsen.

E. Willems

Huisarts

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Na het afronden van de huisartsenopleiding in Schotland heeft dokter Willems eerst een aantal jaren waargenomen in de omgeving van Amsterdam. Hij zocht echter een rustigere omgeving en in 2001 heeft hij zich in Hoogeveen gevestigd, waar hij zich vanaf het begin op zijn plek heeft gevoeld.

Het aantrekkelijke van het beroep van huisarts vindt hij dat je betrokken mag zijn bij patiënten van alle leeftijden in alle levensfasen. Vooral de laatste levensfase krijgt steeds meer zijn belangstelling, omdat dan de waarde van het leven zo voelbaar en zichtbaar wordt. Daarom heeft hij de kaderopleiding Palliatieve Zorg gedaan en deze in 2015 afgerond. Als kaderarts Palliatieve Zorg maakt hij nu deel uit van het Palliatief Consultatie Team Drenthe en kan hij geraadpleegd worden door collega’s uit Drenthe die vragen hebben over de palliatieve zorg.

Je kunt het werk als huisarts niet alleen doen: hij prijst zich erg gelukkig om in het plezierige team van de Beuken te mogen samenwerken met betrokken assistentes, praktijkondersteuners en collega-artsen.

Binnen dit team zijn er ruim voldoende mogelijkheden om onderwijs te geven. Dokter Willems heeft dan ook regelmatig een coassistent onder zijn hoede. Zijn motto is: Samen met u zorgen wij goed voor uw gezondheid!

BIG-nummer:  69024936901

 

J. Contermans

Huisarts

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

In 1996 werd dokter J. Contermans huisarts in Hoogeveen. De praktijk was toen nog aan het Beukemaplein gevestigd.

Hij was vanaf het begin betrokken bij de oprichting van Medisch Centrum Eikstaete, waar huisartsenpraktijk de Beuken sinds 2007 deel van uitmaakt.

Zijn speciale aandachtsgebieden zijn de oogheelkunde, hart- en vaatziekten en psychische problematiek.

Hij is kaderarts hart- en vaatziekten en daarnaast sinds vele jaren verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen als huisartsopleider. In dit kader werken jonge dokters gedurende een jaar in de praktijk onder zijn supervisie.

Dit werk geeft veel voldoening en helpt hem up-to-date te blijven.

Veel van de door hem opgeleide dokters zijn bovendien in Drenthe blijven werken.

Openheid, optimisme en rustig de tijd nemen voor elkaar zijn voor hem belangrijke kernbegrippen. Samen je voortdurend inzetten voor betrouwbaarheid en kwalitatief goed werk blijft het allerbelangrijkte. Dit geldt niet alleen voor de huisartsen, maar voor het gehele team van de Beuken.

BIG-nummer: 69020495301

 

N.J. Minderhoud

Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

In 2009 werd dokter Minderhoud een van de huisartsen van De Beuken.

Hij heeft zes jaar in Zimbabwe als tropenarts in een missieziekenhuis gewerkt en bij terugkomst in Nederland de huisartsenopleiding gedaan. Het wonen en werken in Drenthe beviel zo goed dat hij besloot hier een praktijk te zoeken.

Het mooie van het huisartsenvak vindt hij dat je als het ware een stukje meeloopt op de levensweg van patiënten en hun families. Je maakt veel hoogte- en dieptepunten mee en probeert samen met mensen een oplossing of behandeling voor een probleem te vinden. Helaas is er niet altijd genezing of herstel mogelijk en probeer je als dokter te luisteren, te verlichten en er te zijn.

Dokter Minderhoud houdt van het werk als huisarts in zijn volle breedte en heeft extra interesse in kleine chirurgische ingrepen.

Hij is sinds een aantal jaren huisartsenopleider, verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dokters die zich verder specialiseren tot huisarts werken gedurende een jaar in De Beuken en worden door hem begeleid.

Samen met de medewerkers van praktijk De Beuken hoopt hij u op een betrokken manier goede medische zorg te geven.

BIG-nummer: 39045550801

 

 

R. Agterhuis

Huisarts

Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Sinds 2018 is dokter R. Agterhuis werkzaam in de praktijk. Het eerste jaar als tijdelijk waarnemer, maar vanaf januari 2019 als een van de vier vaste huisartsen.

Zijn opleiding tot huisarts heeft hij gevolgd aan de universiteit Groningen, dependance Zwolle. Het praktijk gedeelte heeft hij bij verschillende huisartsen in de regio Hoogeveen gevolgd.

Binnen de praktijk houdt hij zich bezig met ouderen- en spoedzorg.

Graag werkt hij samen met u aan uw gezondheid.

BIG-nummer  89916749801

 

 

 

Herm Lamberink

Huisarts in opleiding 

 

 

 

Selma Goes

 

 

Selma Goes

Huisarts in opleiding 


bel ons Bel ons op 0528 26 27 74 | Voor spoed bel met 0528 26 24 36