Pagina wordt geladen ...

Afspraak maken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken, dit kan van 08:00 uur - 17:00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van contact. Zij kunnen dan beter beoordelen door wie en wanneer u het beste geholpen kunt worden en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Wanneer u om privacy redenen die liever niet aan de assistente verteld is daar natuurlijk begrip voor.

Per afspraak is er 10 minuten tijd voor u geboekt. Indien u bij voorbaat denkt meer tijd nodig te hebben wordt u verzocht dit kenbaar te maken aan de assistente. Er wordt dan meer tijd voor u gereserveerd voor uzelf maar ook voor de huisarts werkt dat rustiger. Ook als u met meerdere personen wilt komen kunt u beter voor iedereen een aparte tijd reserveren zodat patiënten die na u komen niet extra lang hoeven te wachten. Soms kan de huisarts u vragen om opnieuw een afspraak te maken voor verschillende klachten omdat deze niet in 10 minuten af te handelen zijn.

Regeling bij vakantie en afwezigheid

Tijdens afwezigheid van uw eigen huisarts in verband met vakantie, nascholing en dergelijke zult u in de spreekkamer een waarnemend arts aantreffen of u wordt gezien door een van de andere artsen binnen Medisch Centrum Eikstaete. De assistente zal u hier van tevoren op de hoogte stellen. Deze arts heeft toegang tot uw medische gegevens.

 

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 26 27 74 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 26 24 36