Pagina wordt geladen ...

MijnGezondheid.net

 

LET OP: VOORDAT U GEBRUIK KUNT MAKEN VAN MIJNGEZONDHEID.NET DIENT U EERST EEN LINK VIA DE MAIL TE ONTVANGEN VAN DE PRAKTIJK. U KUNT ONS HIERVOOR BELLEN.

 

Inzage in uw dossier, medicatie aanvragen, vragen stellen door middel van een E Consult, afspraken maken en meer via MijnGezondheid.net.

Huisartsenpraktijk de Beuken nodigt u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. Op dit patiëntenportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische dossier. Verder kunt u herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, een afspraak maken voor een bezoek aan uw zorgverlener, een E-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartspraktijk De Beuken kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie (of de DigiD-app) en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u hier: DigiD en MijnGezondheid.net

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

U kunt direct inloggen met uw DigiD op www.mijngezondheid.net. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van MijnGezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld. Let op: had u bij uw vorige huisarts ook al toegang tot MijnGezondheid.net, dan moet uw vorige huisarts eerst het contract beëindigen. Dit gebeurt niet automatisch met het overdragen van het dossier. U kunt contact opnemen met uw vorige huisarts om dit te regelen.

Als u inlogt kunt u meteen online een afspraak maken, uw medicatie herhalen en vragen stellen via het e-consult.

Wij verzoeken u alleen een afspraak te maken bij uw eigen huisarts. Als uw huisarts geen tijden beschikbaar heeft via MijnGezondheid.net dan kunt u telefonisch een afspraak maken.

Om daarnaast óók uw eigen medisch dossier in te kunnen zien, moet uw huisarts dit eerst vrijgeven. U kunt uw huisarts verzoeken dit te doen door een e-Consult aan te maken via MijnGezondheid.net.

Nadat u bent ingelogd krijgt u een overzicht van uw gegevens, telefoonnummer en e-mail. Wilt u deze goed controleren en indien nodig aanpassen?

 


bel ons Bel ons op 0528 26 27 74 | Voor spoed bel met 0528 26 24 36